Notícies
Publicat el 15.01.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'ACiS valora positivament la campanya de Nadal
L'associació 'Argentona Comerç i Serveis' assegura que la pròrroga de les restriccions agreujarà la situació de la restauració i el comerç local
acis nadal

El comerç és un dels sectors perjudicats en les restriccions que s'han allargat fins al 24 de gener. Les botigues de més de 400 metres quadrats es mantenen tancades però a Argentona on més afecta és al petit comerç. Les botigues amb productes que no són considerats essencials no poden obrir els caps de setmana. La dinamitzadora d'Argentona Comerç i Serveis, Maite Sánchez, ha explicat que és una situació complicada i angoixant per tot el sector. En aquest sentit ha detallat la tasca de l'associació: "informem sobre les ajudes i subvencions existents per contribuir amb aquesta situació que no és fàcil pels que poden obrir, els que no i els que tenen l'horari reduït".      
D'altra banda, Maite Sánchez ha fet una valoració molt positiva de la campanya de Nadal local. Enguany no s'han sortejat cistelles sinó butlletes amb un import de 30€ per bescanviar en els comerços i serveis participants i que sumaven un total de 1000€. Ha destacat que en el recompte del sorteig han comptabilitzat 6000 butlletes que corresponen a compres realitzades al municipi. També ha manifestat que els premis de la campanya han servit per donar a conèixer els comerços locals participants.

Entrevista a la dinamitzadora d'Argentona Comerç i Serveis, Maite Sánchez:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800