Notícies
Publicat el 11.01.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El temporal Filomena no ocasiona incidències remarcables a Argentona
El meteoròleg del Consell Comarcal del Maresme, Quim Serra, destaca que ens trobem en l'episodi de fred més perllongat des del 1985
termometre

El meteoròleg del Consell Comarcal del Maresme, Quim Serra, ha valorat a Ràdio Argentona que les afectacions a la comarca a causa del temporal d'aquest cap de setmana han sigut mínimes. Pel que fa a les precipitacions considera que no han estat molt abundants, entre 9 i els 15 litres per metre quadrat al llarg de tot el dissabte. Ha destacat les ventades a arreu de la comarca on ha assegurat que en alguns indrets es van xifrar amb 98km per hora. Pel que fa a la neu, afirma que s'han donat enfarinades en alguns pics i les úniques afectacions han estat en les urbanitzacions més altes com a Can Massuet del Far (Dosrius).

Pel que fa a les precipitacions, Quim Serra, ha assegurat que "ha estat una pluja molt necessària perquè feia temps que no es donava un episodi de pluges generals i més o menys importants". Més que el temporal Filomena, el que és destacable segons el meteoròleg és l'encadenament de temperatures baixes des que van començar les festes de Nadal. Serra ha afirmat que "ens trobem en l'episodi de fred més perllongat des del 1985, les temperatures mitjanes que estem tenint aquests dies estan molt per sota de la mitjana climàtica del mes".  

Escolta l'entrevista al meteoròleg del Consell Comarcal del Maresme, Quim Serra:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800