Notícies
Publicat el 18.11.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Poliesportiu es converteix en escenari d'un rodatge
L'argentoní David Weil és estudiant de cinema i ha dirigit el seu propi curtmetratge després que l'escola el va escollir per finançar-lo
david weil argentona

El Poliesportiu d'Argentona ha sigut l'escenari d'un rodatge dirigit per l'argentoní David Weil. Aquest alumne de l'escola de cinema va presentar el seu projecte de final de grau i va ser escollit, entre 20 propostes, per ser finançat per la productora del centre. Aquest curtmetratge és una crítica social del comportament parental a les pistes de bàsquet i per això es va servir de la pista del Club Bàsquet Argentona, on a més hi van participar alguns jugadors del club. 

En una entrevista a Ràdio Argentona, David Weil, ha explicat que el projecte es troba en fase de postproducció i quan estigui acabat, en funció de la valoració del professorat, es presentarà a diversos festivals. S'ha mostrat molt satisfet de com va funcionar el rodatge malgrat les dificultats a causa de la pandèmia: "només l'equip tècnic estava compost d'unes 40 persones i per això vam haver de rodar esglaonadament, sent molt estrictes i rigorosos amb totes les mesures de seguretat". Finalment ha tingut paraules d'agraïment pel suport de l'Ajuntament d'Argentona, els clubs esportius locals, els col·laboradors i la Federació Catalana de Basquetbol.

Escolta l'entrevista a David Weil:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800