Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

bars i restaurants
Notícies
Ajuts de la Generalitat al sector de la restauració
  • El termini de presentació de sol·licituds s'inicia aquest dimecres 28 d'octubre a partir de les 9 del matí
  • L'import màxim concedit per cada beneficiari serà de 1.500 euros
  • També poden acollir-se estabiments del sector de l'estètica i bellesa

El Govern de la Generalitat ha acordat l'activació d'un paquet de mesures urgents amb l'objectiu de donar suport a aquells sectors econòmics més afectats per les noves mesures de contenció de la Covid-19 adoptades pel PROCICAT, que van entrar en vigor la setmana passada.

Des del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) s'articula una línia de subvencions de 40 milions d'euros, adreçada a autònoms, pimes i microempreses dels sectors de la restauració, així com d'estètica i bellesa, per al quals el tancament temporal dels seus establiments suposa una disminució dràstica de la facturació. La dotació inicial per a aquesta línia de subvencions s'eleva a 40 milions d'euros, que es podran ampliar en funció de les necessitats. L'import màxim concedit per cada beneficiari serà de 1.500 euros.

IMPORTANT: Aquesta subvenció és compatible amb els ajuts Argentona Impuls que ofereix l'Ajuntament d'Argentona, sempre i quan es justifiquin factures i despeses diferents.

Bases reguladores de la subvenció

Les sol·licituds s'han de presentar segons el model normalitzat que està a disposició de les persones interessades a la seu corporativa de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya, a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya o a la pàgina web del Departament d'Empresa i Coneixement.

Despeses subvencionables: Despeses fixes d'estructura, tals com lloguers compres de producte, inversions en transformació digital per fomentar la creació de sistemes de venda on-line i la seva logística, així com qualsevol altre despesa derivada de dur a terme l'acció o accions corresponents, amb excepció de: - Sous i salaris. - Amortitzacions i rentings. - Qualsevol despesa de caràcter intern, que no compti amb una factura emesa per part d'un tercer.

Preguntes freqüents 

Per a més informació consulteu les pàgines web de Consorci, del Canal Empresa de la Generalitat o del departament d'Empresa i Coneixement

Informació publicada el 28 d'octubre de 2020

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: