Notícies
Publicat el 14.10.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Les competicions esportives catalanes s'aturen 15 dies
El regidor d'esports, Quim Perejoan, destaca la implicació de les entitats esportives locals en la lluita contra el coronavirus
pavelló

El pròxim cap de setmana s'aturaran totes les competicions no professionals d'àmbit català durant 15 dies. L'objectiu de l'aturada és contribuir en contenir els brots de coronavirus dels darrers dies. En declaracions al programa "A Mig Matí" de Ràdio Argentona, el regidor d'esports, Quim Perejoan, ha explicat que aquesta mesura de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) pretén evitar temporalment la barreja d'equips esportius de diverses poblacions. Cal considerar, que cada cap de setmana es disputen partits de totes les categories i disciplines, fet que interfereix en el risc de contagi.

El regidor d'esports, Quim Perejoan, ha lamentat que l'esport es vegi afectat d'aquesta manera, ja que segons ha afirmat: "la seva pràctica és molt necessària i especialment enguany per tota la càrrega mental". Perejoan ha volgut felicitar les entitats esportives d'Argentona perquè "des d'abans de la pretemporada que han aplicat excel·lentment tots els protocols i han creat entorns segurs". 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800