Notícies
Publicat el 13.10.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'Escola d'Argentona fa balanç al 'Salut Exprés'
La directora, Mònica Jiménez, ha atribuït el bon funcionament del primer mes de curs escolar a l'esforç de l'alumnat, les famílies i el professorat
Salut Exprés

La directora de l'Escola d'Argentona, Mònica Jiménez, ha fet un balanç favorable de situació sanitària del centre després del primer mes del curs escolar. En una entrevista al "Salut Exprés" de Ràdio Argentona, ha volgut agrair l'esforç de tota la comunitat educativa, destacant l'actitud de l'alumnat, l'empatia de les famílies i la dedicació del professorat. La directora ha explicat que ja van començar a organitzar-se al juliol per aplicar correctament el protocol del Departament de Salut i Educació. En aquest sentit, van repensar l'entrada i sortida de l'alumnat, el control d'ús de les mascaretes i les ràtios a les aules, entre altres.

Enguany una de les novetats que han instaurat és la plataforma “Classroom” on l'alumnat i les famílies tenen les activitats i els deures diaris al seu abast. Segons Jiménez, ja treballen amb aquesta eina perquè en cas de confinament es pugui seguir el curs de manera virtual. Finalment, Mònica Jiménez, ha declarat que cal assumir que ara per ara el risc zero no és possible en cap àmbit de la societat però que "es tracta de prendre totes les mesures a l'abast per impedir la propagació del virus".

Escolta l'entrevista a la directora de l'Escola d'Argentona, Mònica Jiménez:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800