NotÝcies
Publicat el 09.09.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'Ofrena de l'11S se celebrarÓ amb un format adaptat a la COVID-19
L'acte tindrÓ limitada la seva participaciˇ i les entitats accediran de manera esglaonada
Diada 11 Setembre 2020

El consistori ha apostat per readaptar els actes per commemorar la Diada Nacional de Catalunya a la nova realitat imposada per la pandŔmia. Enguany nomÚs tindrÓ lloc l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova a la Plaša del MolÝ. Per tal d'assegurar totes les mesures de seguretat i sense p˙blic, a partir de les 10h tindrÓ lloc l'acte institucional.

L'alcaldessa d'Argentona Gina Sabadell pronunciarÓ el parlament abans de l'ofrena floral i tot seguit, el cos de la Policia Local procedirÓ a la hissada de la senyera amb l'acompanyament del cant dels Segadors. Pel que fa a la participaciˇ dels grups polÝtics municipals quedarÓ limitada a un representant de cada grup.

A partir de les 10.30h, serÓ el torn de les entitats. De manera esglaonada i amb un mÓxim de dues persones per associaciˇ, podran acostar-se al monument per poder participar de l'ofrena floral. Les entitats que de moment han confirmat la seva participaciˇ sˇn Els Amics de Puig i Cadafalch, el Centre Parroquial, l'ANC Argentona, la Penya Espanyolista i els Amics del Pubillatge.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800