Notícies
Publicat el 08.09.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Darrers dies per optar a les subvencions que ofereix 'Argentona Impuls'
Afegeix una nova línia destinada a comerços, empreses i emprenedors del municipi afectats per la COVID19
Comerç Argentona

La regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Argentona va engegar a principis de juny el programa ‘Argentona Impuls’, una bossa de subvencions per contribuir a la reactivació econòmica del municipi. Tot i que ja fa prop de cinc anys que s'ofereixen, enguany s’afegeix una nova línia amb l'objectiu de donar suport econòmic directe al teixit comercial que s'ha vist afectat econòmicament per la declaració d'estat d'alarma i/o hagin hagut d'implementar noves estratègies per adaptar-se a les noves necessitats generades per la crisi de la COVID-19.

El tècnic de Promoció Econòmica Josep Badia confirma que ha crescut l'interès per aquest tipus de subvencions i, després d'explicar que “hem fet un esforç de dotació pressupostari”, anima a moltes més empreses o comerços a demanar les ajudes econòmiques. Aquesta nova línia subvenciona les despeses que hagin tingut lloc entre l'1 d'abril de 2020 i el 30 de juliol de 2020. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper dimarts 15 de setembre i s'han de presentar telemàticament a través del portal de la Seu Electrònica de l'Ajuntament d'Argentona.

Recupera l'entrevista sencera a Josep Badia, tècnic de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Argentona, clicant al següent enllaç:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800