NotÝcies
Publicat el 04.09.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Les Escoles Bressol d'Argentona inicien el curs 2020/2021
El Cargol Treu Banya i El Bosquet van comenšar, ahir, amb totes les mesures de seguretat
Escola Bressol Argentona

Ahir es va donar el tret de sortida al nou curs a les escoles bressol municipal. Enguany, per˛, els centres s'han hagut d'adaptar a les mesures de seguretat sanitÓries establertes pel Departament d'Educaciˇ de la Genetalitat de Catalunya.

Tant 'El Cargol Treu Banya' com 'El Bosquet' han incorporat el gel hidroalcoh˛lic a les aules, prenen la temperatura als nens i nenes quan arriben a l'escola i rentat de mans quan arriben i sempre que sigui necessari. A banda d'aplicar aquest protocol i mesures de seguretat sanitÓria tambÚ han hagut d'adoptar un pla d'organitzaciˇ. Les entrades i sortides als centres sˇn mÚs flexibles i esglaonades i fins que una famÝlia no surt no en pot entrar una altra. Pel que fa al servei de menjador, enguany, cadasc˙ tÚ el seu espai i hora per dinar i han hagut d'organitzar diferents torns per poder sortir a l'hora d'esbarjo. Cada grup disposa d'uns 10 minuts, aproximadament, per entrar i sortir del centre i s'ha hagut de senyalitzar el terra per indicar el pas de les persones.

A 'El Cargol Treu Banya', com a mesura extraordinÓria, enguany, no poden barrejar els tres grups del centre per evitar el contagi d'algun adult o infant. I a 'El Bosquet' han comenšat en perÝode d'adaptaciˇ, assumint els canvis d'organitzaciˇ i resolent els problemes i dubtes dels primers dies i dels que vagin succeint.

La rÓtio es mantÚ en els dos centres i encara compten amb places vacants en algunes de les seves lÝnies. Algunes famÝlies ja han comunicat als centres que portaran els seus fills durant els pr˛xims dies.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800