NotÝcies
Publicat el 15.07.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
"La Fira ArgillÓ tÚ prou personalitat per a tenir una web pr˛pia"
L'ediciˇ virtual comptarÓ amb un domini propi de la fira i inclourÓ informaciˇ d'expositors i conferŔncies en lÝnia
Oriol Calvo - Museu CÓntir Argentona

La Fira ArgillÓ Argentona tindrÓ una ediciˇ virtual. AixÝ ho va decidir a finals de juny el Patronat del Museu del CÓntir desprÚs que, al passat mes de maig, prenguÚs la decisiˇ de suspendre la fira. En aquesta reuniˇ, el director del Museu del CÓntir Oriol Calvo ha explicat que "la majoria de membres van estar d'acord que, enguany, no es donaven les condicions per poder un esdeveniment amb la participaciˇ d'una gran quantitat de p˙blic" i garantir totes les mesures de seguretat.

Per aquest motiu, el Patronat ha decidit programar una ediciˇ virtual a finals del mes de Setembre. Properament s'habilitarÓ una web amb un domini que el museu ja tenia registrat perquŔ "per nosaltres l'ArgillÓ era un esdeveniment amb prou personalitat com per a tenir una web pr˛pia”, explica Calvo. Pel director del museu, "la COVID19 ens ha fet avanšar en un projecte que nosaltres ja anÓvem treballant feia temps".

Des d'aquest dimecres 15 de Juliol, els expositors que hagin participat en alguna de les cinc anteriors edicions de la Fira ArgillÓ i vulguin participar en la versiˇ virtual han de presentar les inscripcions per internet i de forma gratu´ta.

Tot i que encara s'estÓ treballant sobre els continguts que oferirÓ la Fira Virtual, Calvo ha avanšat que un dels elements mÚs definits Ús poder oferir tot all˛ que la gent pugui trobar en una fira presencial. Per una banda, les exposicions, activitats educatives i la benvinguda de les autoritats tindran el seu espai en format virtual. I, per altra banda, el protagonisme principal serÓ per als "expositors, com ho era a la fira presencial".

La Fira ArgillÓ Virtual comenšarÓ el divendres 25 de setembre amb l'exposiciˇ del ceramista Carles Vives al Museu del CÓntir i la resta de la programaciˇ s'allargarÓ durant tot el cap de setmana. La web estarÓ disponible en catalÓ, castellÓ i anglŔs i oferirÓ descomptes especials. Finalment, Calvo creu que el mˇn virtual ha vingut per quedar-se i no descarta una propera Fira ArgillÓ "mixta" amb mÚs continguts en format online.

Escolta l'entrevista sencera a Oriol Calvo, director del Museu del CÓntir:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800