Notícies
Publicat el 26.06.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Se suspèn la 21a edició de la Garrinada
La Garrinada i l'Ajuntament han publicat un comunicat conjunt on també han anunciat un cicle musical de petit format per compensar la suspensió
×  
Entrevista al president de La Garrinada, Eloi Campos Entrevista al president de La Garrinada, Eloi Campos

Aquest matí La Garrinada i l'Ajuntament d'Argentona han comunicat la decisió conjunta de suspendre la 21a edició de la Garrinada. La crisi sanitària ha estat el determinant d'aquesta decisió dolorosa però que ha estat presa "per prudència i responsabilitat, i amb l'objectiu de celebrar aquest esdeveniment l'any vinent amb normalitat". Per compensar el buit temporal que deixa la Garrinada, la programació de Festa Major inclourà quatre concerts de petit format al pati de l'escola Les Fonts.

En una entrevista a Ràdio Argentona, el president de l'associació, Eloi Campos, ha explicat que ha estat una decisió complicada però natural, presa consensuadament i des de la responsabilitat. En referència al cicle de concerts ha avançat que es vendran entrades perquè aquest format amb aforament limitat sigui financerament viable. En aquest sentit, ha assegurat que les entrades tindran un preu assequible, ja que no hi hauran gaires entrades i volen garantir l'assistència de qui les compri. Finalment, ha afirmat que aviat confirmaran les actuacions i punt de venda de les entrades anticipades.

comunicat garrinada

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800