Notícies
Publicat el 07.05.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'Argentona perd la categoria a Primera Catalana
El FC Argentona cau derrotat davant del Manlleu (2-3) i certifica el descens quan encara falten tres jornades per acabar la temporada
fc argentona

Aquest dissabte el FC Argentona va patir una derrota a casa davant del Manlleu (2-3) que els va sentenciar al descens de la categoria. Els argentonins van estrenar el marcador a la mitja hora de joc gràcies a un penal transformat per Labiano però deu minuts més tard els rivals aconseguien empatar. A la segona part, altre cop Labiano, avançava als locals de penal i l'equip es va recloure per defensar el resultat. Aquella situació se'ls va girar en contra quan a deu minuts pel final els manlleuencs van empatar i seguidament transformaven un penal que sentenciava el partit (2-3).

Quan encara resten tres jornades per tancar la temporada, el FC Argentona ja s'ha acomiadat de Primera Catalana en el primer any de la història del club. Un dels capitans dels quadribarrats, Albert Coca, ha apuntat que la inexperiència de la plantilla en aquesta categoria i les dificultats per marcar, han estat dos dels principals hàndicaps que els han fet consumar el descens. D'altra banda, Coca ha afirmat que "ha estat un orgull defensar la samarreta de l'Argentona a Primera Catalana, aquesta experiència ens ha de servir per tornar a lluitar per l'ascens". El pròxim partit dels argentonins serà al camp del Montcada en un duel que es disputarà aquest diumenge a les 12 del migdia.