Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Ajuntament d'Argentona   Serveis   Servei municipal de promoció econòmica   Obert el període d´inscripcions a la 8a edició de l´Accelera el Creixement
×  
Voleu crèixer? Voleu crèixer?
Obert el període d´inscripcions a la 8a edició de l´Accelera el Creixement
Accelera el Creixement
Programa formatiu i d'assessorament per a PIMEs o noves empreses constituïdes a partir del 2015

Fins al 3 de juny romandrà obert el període d'inscripcions per a la vuitena edició de l´Accelera el Creixement, un programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement sorgit de la col.laboració entre la Diputació de Barcelona i PIMEC.

Les empreses participants tindran l'oportunitat d'accedir a a més de 75 hores de formació i d'assessorament in company amb experts en temes com estratègia, finançament, transformació digital, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d'abordar els seus projectes de creixement. El cost aproximat per empresa és de 5.500 euros, dels quals 5.000 són finançats per la Diputació i per PIMEC, de tal manera que el cost real per a l'empresa és de només de 500 euros (+IVA).

El perfil d'empreses que es poden beneficiar són PIMEs amb tres treballadors o més, cinc anys de vida o més (creades abans del 31/12/2014), amb el centre de decisió a la demarcació de Barcelona i amb voluntat de créixer.

Les candidatures es podran presentar fins al 3 de juny de 2019 per correu electrònic, fax o en mà, a la seu o delegacions de PIMEC o al Servei de Promoció Econòmica d'Argentona (SEMPRE) mitjançant el formulari d'inscripció.

Inscripció

Per a més informació, podeu consultar el díptic, l'enllaç www.acceleraelcreixement.com, o bé contactar amb el SEMPRE a través de la nostra adreça de correu electrònic.

 

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: