Notícies
Publicat el 04.03.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Carnestoltes regna Argentona amb disbauxa i sàtira
La rua i el ball familiar van ser els actes més concorreguts del cap de setmana. El pregó va ser irreverent amb la classe política i arrauxat amb la població
carnestoltes19

El protagonista indiscutible d'aquest cap de setmana ha estat el Rei Carnestoltes el qual ha presidit els actes de carnaval amb la participació de petits i grans de la vila. Els Diables d'Argentona van escalfar els carrers amb el seu tradicional correfoc i van donar pas al pregó que, enguany, es va celebrar a una carpa a la Plaça Nova. El Carnestoltes va pujar a l'escenari per fer un repàs irònic de l'actualitat de la vila així com va fer una crítica satírica dirigida a cadascun dels colors polítics del consistori. Posteriorment va començar el Ball de Carnestoltes amb Dj Bass-A juntament amb el Concurs de Disfresses on Albert Vila va recollir el premi individual per "Puigdemonium" i el premi a la comparsa va ser per "Pèls de Cony".

La programació familiar va tenir lloc dissabte a un quart de sis de la tarda a la plaça de Vendre on es van concentrar les comparses així com va aplegar nombroses famílies disfressades. Seguidament va començar una cercavila pels carrers del poble amb l'animació de "El petit circ" de la Cia Fadunito. La rua familiar va finalitzar al pavelló municipal amb el Ball de Carnestoltes a càrrec de "Balambambú" i l'animació de "Cia pentina el gat".

L'entrada als diferents actes del cap de setmana era gratuïta però es recomanava fer una donació mínima d'1 € per l'ONG d'acció humanitària Mama Elo's. El pròxim 6 de març a les vuit del vespre tindrà lloc a la plaça de Vendre la tradicional Sardinada Popular per acomiadar el Carnestoltes i on també s'instal·larà una bústia benèfica.

Ja pots escoltar el Pregó de Carnestoltes: 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800