Notícies
Publicat el 29.09.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Els Mossos confirmen que troben soterrat el cos del narcotraficant a la nau Alsina

Els agents continuaran al llarg del dia d'avui amb la inspecció i l'extracció del cos a l'antiga nau Alsina ubicada al Carrer Molí

mossos_faldogran

Fonts dels Mossos d'Esquadra han informat avui dematí a Ràdio Argentona que divendres a la nit es trobava finalment el cos del narcotraficant soterrat a l'antiga nau Alsina ubicada al carrer Molí d'Argentona. Així mateix han confirmat que al llarg del dia d'avui es seguirà amb la inspecció i probablement amb l'extracció del cos.

Recordem que ahir divendres, els Mossos d'Esquadra arribaven a mig matí a l'antiga nau Alsina per efectuar un registre en busca del cos d'un narcotraficant desparageut des de fa un any. Aquesta actuació es troba emmarcada dins un operatiu contra una organització criminal que es dedica al conreu i a la comercialització de marihuana a gran escala, i que afecta a d'altres localitats com Terrassa, Cerdanyola, Vallirana, La Roca del Vallès, Barcelona, Premià i Argentona.

A dos quarts de 12 del matí arribaven a l'antiga nau Alsina d'Argentona, ubicada al Carrer Molí, tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i una desena d'agents, a més de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC), per efectuar els primers registres on van trobar una plantació de marihuana. Fonts policials van informar a Ràdio Argentona que "primer hem de solucionar el tema de salut pública i quan s'ailli la zona es procedirà a buscar el cos". Així mateix van informar que "s'està buscant una persona que sembla estar morta i hem de mirar en quines circumstàncies. És molt probable que sigui un homicidi". El dispositiu continua obert sota secret de sumari.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800