Notícies
Publicat el 24.07.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El PSC i el PP d'Argentona satisfets amb els resultats del 23J
ERC lamenta el seu descens i l'augment 'dels partits feixistes i d'extrema dreta'
votacions 23J

La cap de llista del PSC d'Argentona, Susana López, agraeix el suport dels argentonins i argentonines i assegura que tant la vila com Catalunya han votat en clau progressista. Tot i no guanyar al conjunt de l'estat, la socialista fa un "balanç molt positiu" dels resultats perquè "les expectatives feien una mica de por, por que la ultradreta entrés al govern d'Espanya i, com a mínim, això no ha passat". López es mostra satisfeta amb els resultats perquè PP i VOX no sumen una majoria i el PSC ha pujat en vots i diputats, un d'ells mataroní. Es tracta de Juan Carlos Jerez. La socialista confia que hi hagi un "govern progressista" per arraconar VOX.

Qui també s'ha mostrat satisfet amb els resultats és el cap de llista del PP a Argentona, Fran Fragoso. Ha donat les gràcies a tots els argentonins que els han votat, ja que, entre tots, han aconseguit que els populars siguin la força més votada a l'estat. Fran Fragoso creu que ara hauria de governar el PP com a força més votada i li agradaria que ho fes amb el suport del PSOE. Fragoso assegura que els dos partits "volen el mateix, millorar una Espanya que s'està enfonsant a poc a poc".

D'altra banda, des d'ERC d'Argentona, Mariona Pasqual, s'ha felicitat per la participació a la vila, però, en canvi, es mostra molt preocupada per "l'augment dels partits feixistes i d'extrema dreta" i la davallada de la seva formació. Assegura que analitzaran "què ha fallat, què no s'ha fet bé i què no s'ha comunicat correctament".

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800