Notícies
Publicat el 16.06.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Hem de reconciliar l'Ajuntament amb la ciutadania'
Entrevista amb Montse Capdevila, que demà serà investida alcaldessa d'Argentona
montse_capdevila_pacte

Montse Capdevila afronta demà el ple d'investidura que la convertirà en la nova alcaldessa d'Argentona. La canidata de Tots per Argentona admet que el seu govern neix en minoria, ja que de moment només Esquerra entra al nou executiu. En una entrevista amb Ràdio Argentona, Capdevila ha explicat al fórmula de les delegacions que ha ofert als caps de llista de la resta de formacions amb representació al consistori. "És una fórmula vàlida, que em van explicar els socialistes, tot i que aquí el PSC no la contempla". 

D'aquesta manera, la candidata d'Avancem Junts, Montse Cervantes, tindrà delegades les àrees d'Acció Social, Festes Tradicionals i Mobilitat. També s'està avançant en un acord perquè el regidor d'Ara Argentona, Bernat Calvo, ostenti la delegació de Patrimoni.

En canvi, de moment queden fora el PSC, el PP i Unitat. Aquests últims han emès un comunicat en el que critiquen durament la posició de Tots per Argentona durant les negociacions posterior a les eleccions. Els de Toni Segarra lamenten que els desacors de programa eren evidents i que Tots per Argentona no s'ha avingut a elaborar una "carta de compromisos" que deixés constància dels temes en els que els dos partits estaven d'acord. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800