Notícies
Publicat el 12.12.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Consternació a Argentona per la mort de Soldevila
El Centre d'Estudis Argentonins ja treballa per retre-li homenatge
Ruta literària - Llorenç Soldevila

La mort sobtada de Llorenç Soldevila ha consternat el món cultural de la vila. Deixa un buit en la divulgació de la literatura catalana i, especialment, en el Centre d'Estudis Argentonins Jaume Clavell, entitat de la qual va ser un dels fundadors i primer president. Actualment, era el vicepresident i vocal de la branca literària.

L'actual president, Enric Subiñà, ha lamentat la seva mort al programa A Mig Matí i s'ha mostrat orgullós de què, finalment, pogués fer la ruta literària a la vila després de molts anys d'intentar-ho. Des de diverses entitats de la vila ja ressona la proposta de fer-li un reconeixement a títol pòstum, que podria ser nomenar-lo fill adoptiu d'Argentona. Subiñà afirma que aquest reconeixement l'ha d'encapçalar el Centre d'Estudis Argentonins, per la seva gran vinculació amb l'entitat, i es compromet a treballar-ho des d'avui mateix.

D'altra banda, des de l'Ajuntament d'Argentona, l'alcaldessa , Gina Sabadell, i el regidor de Cultura, Àngel Puig, també han mostrat la seva consternació i han destacat el llegat que deixa a la vila. Ambdós han confirmat que el consistori donarà suport a la iniciativa que engegui el Centre d'Estudis per nomenar fill adoptiu Llorenç Soldevila. 

Entrevista a Enric Subiñà, president del CE argentonins:

Entrevista a Gina Sabadell, alcaldessa:

Entrevista a Àngel Puig, regidor de Cultura:

<

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800