NotÝcies
Publicat el 30.11.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Toni Segarra: 'La meva carta de presentaciˇ Ús la capacitat de consens'
L'alcalcable d'Unitat obre la porta a canviar el nom de la formaciˇ abans de les eleccions municipals
toni segarra

El plenari d'Unitat va designar, el 9 de novembre, Toni Segarra com a cap de llista per a les eleccions municipals del 2023. Enginyer de formaciˇ, Segarra ha desenvolupat la seva carrera professional com a docent. En clau polÝtica, va ser regidor de Matarˇ al primer ajuntament democrÓtic pel PSUC. En una entrevista a RÓdio Argentona, ha explicat que optarÓ a l'alcaldia, empŔs per les bases d'Unitat. "Jo no volia ser candidat, per˛ gent molt estimada i de molta confianša em van convŔncer", ha dit. 

Segarra ha viscut en diverses etapes a Argentona, per˛ tambÚ a Canyamars, on va formar part d'un grup municipal. Per˛, el seu inici polÝtic estan lligats a la ciutat de Matarˇ, on va ser regidor de govern al primer ajuntament democrÓtic pel PSUC. Ara fa un any que Segarra estÓ empadronat a Argentona i ha decidit tornar a implicar-se en polÝtica. Reivindica la seva voluntat negociadora i la seva capacitat de generar consensos i ha revelat que ja s'ha trobat amb la majoria de formacions d'Argentona amb la voluntat de pactar posicions comunes en els grans temes de poble.

L'alcaldable d'Unitat considera que Argentona tÚ molts temes "encallats", especialment les grans inversions pendents. A la llista hi inclou la biblioteca a Can Doro, la millora de la zona esportiva que implica construir-hi una piscina coberta i la Velcro. Sobre el futur de l'antiga fÓbrira, Segarra ja no se sent partÝcip del projecte que presentat per Unitat en aquest mandat i considera que cal tornar a replantejar el futur de l'edifici.  

Pel que fa a la formaciˇ polÝtica amb la qual es presenta, no descarta canviar el nom de la proposta polÝtica. Explica que molta gent els aconsella el canvi, per˛ que, al mateix temps, tenen por de ser desconeguts per l'electorat.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800