NotÝcies
Publicat el 15.09.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Arrenca la nova temporada de RÓdio Argentona
Els colĚlaboradors d'aquesta casa estan reprenent els seus programes al llarg d'aquesta setmana
micr˛fon RÓdio Argentona

Tot i que els serveis informatius de Ràdio Argentona ja van començar la temporada el dia 5 de setembre, aquesta setmana tornen els col·laboradors al 104.6 FM. Els argentonins i argentonines tornen a les ones amb energies renovades i amb ganes d'oferir el millor contingut.

Les tardes dels dilluns estan reservades als plens municipals i les reunions de poble. Els dimarts a les 18 h, els tertulians del Coses que passen repassen l'actualitat i a les 20 h agafen el relleu els Notxas de Nit per portar-nos el millor de la cultura. Dimecres a les 18 h, més tertúlia amb Argentona Cultura i Debat i a les 20 h Sílvia Cantos presenta Històries per fer un repàs a l'actualitat literària. A continuació, Abel Rogés ens porta el bo i el millor del jazz amb Temps de Jazz, un dels programes amb més història de Ràdio Argentona. Els dijous a les 20 h Enric Sau dirigeix la tertúlia Què està passant i els divendres, a les 20 h Edgar Campoy fa un recull musical dels anys seixanta fins l'actualitat a The Loops. Una altra de les propostes més longeves és Curts i Llargs, el programa de sardanes presentat per Joan Forns i que podeu escoltar en directe cada dissabte a les 9 h. I els dissabtes a les 13 h, s'estrena la segona temporada de Tradicionàrius Punt i Seguit, un podcast dedicat al folk.

La setmana vinent comença la temporada de l’A Mig Matí, amb Ferran Egea, i també tots els seus col·laboradors: Pep Famadas amb la Premsa del cor els dimecres, la Tertúlia dels avis dijous i la Cuina de l'Esteve Pedra divendres. La setmana vinent també engega màquines el Salut Exprés, que s'emetrà els dimarts a les 12 h amb Joan Batlle i Albert Palaudàries.

La darrera novetat de la temporada arribarà al mes d'octubre, estigueu atents. Mentrestant, podeu escoltar la presentació d'alguns col·laboradors:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800