Notícies
Publicat el 13.06.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El sènior masculí del CBA aconsegueix l'ascens a Primera Catalana
Els de Jordi Ventura han guanyat al camp del Gaudí en un partit trepidant
sènior a primera

Foto: CBA

El sènior masculí del CBA és equip de Primera Catalana. Els argentonins es van imposar ahir per 55 a 58 en un ajustat partit al camp del Gaudí. 

El d'ahir era un partit ajornat i envoltat de polèmica, que no es va poder disputar el dia previst perquè la pista estava inundada i el Gaudí no en tenia una d'alternativa. Una cinquantena d'argentonins es van desplaçar fins a Barcelona per animar l'equip, que va respondre amb un gran joc. Sergi Sayols, capità de l'equip, i Guillem González, màxim anotador, agraïen el suport de l'afició a peu de pista.

El sènior masculí de Jordi Ventura necessitava guanyar el partit per a aconseguir l'ascens de categoria. Els argentonins van anar pràcticament tot el partit per davant en el marcador, però el Gaudí va mantenir les distàncies en tot moment i va aconseguir capgirar-lo al final del tercer quart, que va acabar 46 a 45. Tres punts d'Adrià Tena i dos triples consecutius de Guillem González van tornar a donar l'avantatge al sènior masculí, que va endur-se la victòria per 55 a 58

Amb aquesta victòria, el sènior masculí del CBA jugarà l'any que ve a Primera Catalana.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800