Notícies
Publicat el 29.09.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Noranta-cinc famílies d'Argentona es podrien beneficiar de la gratuïtat de P2
Ho va anunciar ahir el president de la Generalitat en el debat de política general
eb_bosquet

A partir de l'any que ve, l'últim curs de l'escola bressol, el P2, serà gratuït. És un dels anuncis en matèria social que va fer ahir el president del govern, Pere Aragonès, al Parlament de Catalunya. A Argentona la mesura podria beneficiar prop de cent famílies.

Aragonès va dir ahir que la gratuïtat de P2 serà la primera fase del procés de gratuïtat en l'accés a tots els nivells de l'escola bressol. El govern justifica la mesura perquè l'escolarització dels 0 a 3 anys "és una oportunitat per al desenvolupament integral dels infants, i afavoreix la igualtat d'oportunitats i la conciliació de la vida laboral i familiar". De moment, es començarà per la gratuïtat de P2, que ja es recollirà en els pressupostos del 2022.

En clau local, el curs vinent a Argentona se'n podrien beneficiar els 95 infants que van néixer el 2020. A més, la mesura també deslliuraria les administracions locals de fer front a les bonificacions per a famílies amb necessitats econòmiques o socials. Actualment l'Ajuntament d'Argentona bonifica l'escola bressol i les activitats complementàries, com el menjador, a sis infants de la franja de 2 a 3 anys.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800