Notícies
Publicat el 24.03.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Una posada en escena moderna però sent fidel al guió original'
Comença la venda d'entrades de la temporada d'espectacles a La Sala. "La plaça del diamant" donarà el tret de sortida amb l'actor argentoní Rai Borrell
rai borrell web argentona

Fotografia: Companyia Eòlia

Avui ha començat la venda d'entrades i abonaments de la nova temporada d'espectacles a La Sala que es poden comprar online i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament. La programació d'aquesta temporada s'ha fet pensant a donar suport a artistes i professionals del sector cultural locals i és per això que la majoria d'espectacles tenen segell argentoní. En una entrevista al "Notxes de Nit", el tècnic de Cultura, Joan Chaves, ha afirmat que han aconseguit una programació de molta qualitat malgrat que enguany pràcticament no hi ha hagut fires i festivals artístics per visionar i escollir les propostes artístiques que formaran part de la temporada.

La temporada de primavera començarà el 9 d'abril amb l'adaptació teatral de “La Plaça del Diamant”, de Mercè Rodoreda. El director de l'adaptació de l'obra clàssica de Mercè Rodoreda és Paco Mir i amb la Companyia Eòlia la van estrenar el 2019 al teatre Victòria de Barcelona. Entre el repartiment d'actors i actrius, hi figura l'argentoní Rai Borrell i avui ha fet una pinzellada de l'obra en una entrevista a Ràdio Argentona.

Entrevista a l'actor Rai Borrell:

Entrevista al tècnic de Cultura, Joan Chaves:

 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800