Notícies
Publicat el 11.09.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Una Diada marcada per la COVID19
L'Ofrena Floral al monument de Rafael Casanova s'ha celebrat amb prop d'una vintena de persones
Diada Nacional Catlunya 2020 Argentona

La Diada de Catalunya ha estat marcada per les diferents mesures sanitàries a causa de la crisi de la COVID19. Tal com demanava el consistori, enguany, els actes s'han celebrat sense públic per evitar aglomeracions de gent, només han assistit una vintena de persones, la majoria membres d'entitats.

Gina Sabadell ha pronunciat el seu primer parlament com a alcaldessa en un acte que s'ha celebrat en un format “reduït, testimonial, sense l'escalf de la gent d'Argentona que habitualment ens acompanyeu perquè ens sembla que és important mantenir viva la cultura”. L'alcaldessa també ha apel·lat al moment històric que viu el país en un “context de manca de drets i llibertats” i també ha dedicat l'ofrena floral a les víctimes de la pandèmia, al personal sanitari i als professionals del món educatiu.

Hi han participat tots els grups municipals amb l'única absència del grup liderat per Fran Fragoso. Seguidament, dos agents de la Policia Local d'Argentona han hissat la senyera mentre l'Aula de Música Argentona ha musicat l'himne d’’Els Segadors’. Les entitats d'Els Amics de Puig i Cadafalch, el Centre Parroquial, l'ANC Argentona, el Consell Local per la República, la Penya Espanyolista i els Amics del Pubillatge han participat de l'ofrena floral de manera esglaonada i per torns.

Podeu veure les imatges de l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya al Facebook de Ràdio Argentona i escoltar el parlament de l'alcaldessa Gina Sabadell clicant al següent reproductor:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800