Notícies
Publicat el 07.02.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Formació sobre violència sexual per entitats
Aquest dissabte el Casal de Joves acull la primera sessió d'un curs per aprendre a prevenir, actuar i gestionar les agressions sexuals
esberla

Les regidories de Joventut i Igualtat de l'Ajuntament d'Argentona organitzen una formació sobre violències sexuals i possibles actuacions a càrrec de la cooperativa l'Esberla. L'objectiu del curs és contribuir a fer que les entitats argentonines esdevinguin espais de participació on col·lectivament es gestionin les violències sexuals amb consciència de les dinàmiques de poder internes i des de la cura de les persones. Aquesta formació es realitzarà els dissabtes 8, 15 i 22 de febrer de dos quarts d'onze a dues. El taller és gratuït però cal inscripció prèvia que podeu fer a través del web de l'Ajuntament d'Argentona.

L'Esberla és una cooperativa que es proposa l'objectiu de contribuir amb una transformació social, justa i conscient, on les necessitats de les persones i col·lectius estiguin al centre. En referència a aquest curs, la formadora Inma Pascual, ha explicat que "va enfocat a les entitats que participen activament a les festes com La Garrinada, Calabrot d'Argent o Diables però està obert a qualsevol persona que li pugui interessar". D'altra banda, Pascual ha definit aquesta formació com una ajuda per gestionar aquelles situacions que no només puguin passar dins la Festa Major sinó també dins dels mateixos col·lectius.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800