Notícies
Publicat el 15.06.2010
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Deu anys sense el Doctor Calvo
Dissabte es descubrirà l'escultura de bronze que presidirà l'Àrea Bàsica de Salut

Doctor_calvo

Aquesta setmana es compleixen deu anys de la mort de Gonçal Calvo i Queraltó, un argentoní il·lustre conegut per tothom com el Doctor Calvo. El seu decés es va produir al mateix temps que s'inaugurava l’Àrea Bàsica de Salut d'Argentona (ABS) a la qual, precisament, se li va posar el seu nom. És per això que dins els actes commemoratius del desè aniversari de l’Àrea Bàsica també s'ha volgut homenatjar al Doctor Calvo.

El proper dissabte, a dos quarts de set de la tarda, al CAP d'Argentona, es descobrirà l'escutura del Doctor Gonçal Calvo realitzada per l'escultor Ramon Aumedes i cedida per Isabel Vergés i família. L'acte comptarà amb les intervencions del Doctor Miquel A. Martínez (CSdM);  el doctor Joan Batlle; el doctor Joan Gurí (Col·legi de Metges), la vídua del doctor Calvo, Isabel Vergés; i l'alcalde d'Argentona Pep Masó. L'acte es tancarà amb la interpretació musical de Gonçal Calvo i Pérez al violoncel.

Finalment, a les vuit del vespre, a l'Església Parroquial de Sant Julià s'oficiarà una missa en memòria del Dr. Gonçal Calvo que comptarà amb la participació del Cor Madrigalista de Mataró dirigit per Jordi Guri.

Notícia relacionada:

La vida d'un enamorat d'Argentona

 

 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800