Notícies
Publicat el 24.07.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Novetats en els actes de foc de Diables
S'habilitarà un aparcament de cotxets durant el correfoc infantil i l'encesa de la Repicatronada anirà a càrrec del Calabrot
Miki Hernández

Els actes de foc de la Festa Major aniran a càrrec de la Colla de Diables Argentona amb el Correfoc Infantil, la Coetada, el Correfoc de Nit Boja, el Correfoc de Bèsties i la Repicatronada. El cap de colla, Miki Hernández, ha avançat al Fa d'Estiu que han escollit l'Agrupament Escolta Calabrot d'Argent per fer l'encesa de la Repicatronada amb motiu del seu 10è aniversari. Ha explicat que el correfoc de Nit Boja comptarà amb els Diables del Vi d'Alella i que la Gralla de Foc dels Blaus de Granollers serà la convidada del Correfoc de Bèsties.

Miki Hernández ha explicat que són molt minuciosos amb la preparació dels actes de foc, però ha remarcat la importància que el públic assistent respecti les normatives i consells de l'entitat per gaudir-los amb la màxima seguretat. Ha destacat que enguany habilitaran un aparcament de cotxets durant el correfoc infantil per evitar que obstaculitzin l'acte. Finalment, ha lamentat que l'incivisme hagi propiciat la suspensió de les "Matinades", com ja va anunciar el tècnic de Cultura, Joan Chaves.  

Notícies relacionades:

Tot a punt per viure una gran Festa Major

Miquel Vila: 'La Garrinada és una escola interdisciplinària'

Punts Liles a la Festa Major d'Argentona

El Grup de Muntanya organitza un circuit d'orientació per Festa Major 

Obertes les inscripcions al voluntariat de Festa Major

Inscripcions obertes per a la Batalla Major 

Nova edició del torneig 3x3 de bàsquet solidari

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800