Notícies
Publicat el 06.07.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Miquel Vila: 'La Garrinada és una escola interdisciplinària'
L'entitat fa una crida al voluntariat i facilitat un formulari d'inscripció per formar part de l'equip de La Garrinada 2023
miquel vila

La Garrinada fa una crida a participar de la festa des del voluntariat i per això l'entitat facilita aquest formulari. En una entrevista als membres de l'entitat, Marina Alaminos i Miquel Vila, han explicat que del 3 al 7 d'agost hi ha moltes tasques a fer i de molt variades. Han detallat que el formulari delimita les comissions i horaris perquè tothom pugui expressar les seves preferències.

Marina Alaminos i Miquel Vila han avançat que el voluntariat rebrà formació sobre les diverses tasques logístiques així com dels protocols d'actuació davant de situacions concretes. Han destacat que el voluntariat és la porta d'entrada a l'organització perquè asseguren que és una experiència vital i enriquidora. Han subratllat que "moltes persones de l'organització han començat assumint tasques de programació, comunicació, economia o disseny que els ha conduït a construir el seu perfil professional".

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800