Notícies
Publicat el 21.07.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Inscripcions obertes per a la Batalla Major
El pròxim 2 d'agost arrencarà la sisena edició d'aquesta partida de rol en viu que es disputa a la vila durant tota la Festa Major
Blai Forns

Una de les propostes més divertides, transversals i participatives és la Batalla Major que enguany arriba a la sisena edició. Un dels organitzadors, Blai Forns, ha explicat al Fa d'Estiu amb Ferran Egea que es tracta d'una partida de rol en viu, que té per escenari la vila i que es disputa durant tota la Festa Major. Ha detallat que l'objectiu de cada participant és eliminar un oponent disparant-lo amb una xeringa d'aigua, i que en cas d'aconseguir-ho, se li assigna un nou oponent fins que només quedi un participant.

Blai Forns ha recordat que és un joc obert a tothom a partir dels 13 anys, que el ventall d'edat de participació és molt àmplia i que el darrer dia per emplenar la inscripció és el 30 de juliol. Ha assegurat que el moment més àlgid d'expectació serà el dia 6 d'agost a La Garrinada quan es doni a conèixer el veredicte i l'entrega de premis. Forns ho té clar: "És un joc consolidat que fa poble, incentiva a la coneixença de la gent i sobretot propicia a passar-ho molt bé!"

Notícies relacionades:

Tot a punt per viure una gran Festa Major

Miquel Vila: 'La Garrinada és una escola interdisciplinària'

Punts Liles a la Festa Major d'Argentona

El Grup de Muntanya organitza un circuit d'orientació per Festa Major 

Obertes les inscripcions al voluntariat de Festa Major

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800