Notícies
Publicat el 19.07.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Tot a punt per viure una gran Festa Major
El programa compta amb actes tradicionals, activitats populars, espectacles i concerts on destaquen Joan Rovira, The Tyets o Muchacho i Los Sobrinos
Quim Capdevila i Joan Chaves

Queden quinze dies per la Festa Major d'Argentona i el regidor de Cultura i Festes, Quim Capdevila, i el tècnic de Cultura, Joan Chaves, han detallat els actes més destacats al Fa d'Estiu amb Ferran Egea. El programa arrencarà el dimecres 2 d'agost amb la Festa dels 10 anys del Calabrot, l'actuació d'Argentona Cor de Gòspel i el correfoc infantil dels Diables d'Argentona. El 3 d'agost, la Colla de Geganters i Grallers d'Argentona, a més de la tradicional cercavila i la dormida, es farà càrrec del pregó abans de la Nit Boja.

El dia 4 arrencarà amb els actes tradicionals de la 73a Festa del Càntir i a la tarda, sardanes, teatre i concerts. Per primera vegada, els Senyors de Burriac ens acompanyaran a veure el Castell de Focs a ritme de LaTindràs Band. A la Plaça Nova, ball amb l'Orquestra Selvatana i a Can Doro, nit de rumba amb Muchacho i Los Sobrinos.

El dia 5 inclou la cursa popular, un nou circuit d'orientació, un espectacle de circ al carrer, el correfoc de bèsties, les havaneres, el concert amb Mala Vida i el sopar popular amb porc a l'ast de la Garrinada abans dels concerts. Del dia 6 destaquen la pedalada, la repicatronada, el torneig de bitlles catalanes, l'espectacle "Cacos", les sardanes i el concert amb Joan Rovira. Paral·lelament, el plat fort de La Garrinada seran les actuacions de The Tyets i Figa Flawas.  

La programació d'enguany no compta amb les tradicionals activitats d'aigua com la xeringada i el tobogan d'aigua, arran de la situació de sequera persistent. Entre les novetats, incorpora un espai dinàmic destinat per a fer-se fotografies amb elements característics d'Argentona i un circuit de carreres per a infants amb karts ecològics. Tampoc hi faltarà la fira d'atraccions, el mercat de producte artesà, exposicions i la 6a Batalla Major.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800