Ajuntament d'Argentona
Diumenge 23 de juny Can Doro tornarà a acollir la foguera de Sant Joan i la plaça de Vendre el sopar de carmanyola.
Sant Joan web
El dilluns 17 de juny s'habilitarà un espai a Can Doro per a la recollida de fustes. No s'hi podrà portar res que contingut plàstic o vidre.

L'Ajuntament d'Argentona, amb la col·laboració i participació dels Diables i el Grup de Muntanya, ja ho té tot a punt per a una de les nits més celebrades i màgiques de l'any. Diumenge 23 de juny a les 18 h arribarà l'esperada Flama del Canigó a Can Doro, de la mà del Grup de Muntanya d'Argentona. Tothom que ho desitgi s'hi podrà unir en l'últim tram. A partir de les 19 h començarà la construcció de la foguera amb les fustes que al llarg de la setmana els vilatans i vilatanes hagin anat deixant a l'espai habilitat.

Tampoc pot faltar el sopar popular de carmanyola, que un any més s'ubicarà a la plaça de Vendre a partir de les 21 h. Les taules i cadires seran limitades i no es permetrà la reserva de lloc, motiu pel qual es recomana a aquelles persones que hi vulguin assistir que arribin amb temps suficient. L'encesa de la foguera serà a les 22.30 h i anirà a càrrec de les Bruixes d'Argentona.

La música la posarà DJ Manel a partir de les 23 h a la plaça de Vendre, on tothom podrà unir-se a les ballaruques de revetlla. També hi haurà servei de barra.

Podeu consultar totes les activitats a l'agenda

  Una revetlla segura

La nit de Sant Joan és una de les festes més màgiques de l'any, però cal prendre un seguit de mesures per tenir una revetlla segura:

prevenció Sant Joan

Publicat el 12.06.2024