Ajuntament d'Argentona

Tindrà lloc a les 18.30 h i es podrà seguir, en directe, a través del canal Youtube de l'Ajuntament i per Ràdio Argentona.

El Ple Municipal Ordinari del mes de maig se celebrarÓ el pr˛xim dilluns dia 27, a partir de les 18.30 h. DesprÚs de donar compte dels decrets d'alcaldia i els acords de Govern, es portarÓ a aprovaciˇ la modificaciˇ de designaciˇ dels membres de diferents ˛rgans colĚlegiats i l'adhesiˇ de l'Ajuntament d'Argentona al Sistema per a l'optimitzaciˇ de la compra p˙blica local de la Diputaciˇ de Barcelona.

En l'Órea de Promociˇ Econ˛mica, es portarÓ a votaciˇ el suport de l'Ajuntament d'Argentona al projecte Agr˛polis -Pla de foment local agroecol˛gic- aixÝ com l'esmena de l'acord d'aprovaciˇ del Conveni entre el consistori i el Consell Comarcal del Maresme per a la delegaciˇ parcial de competŔncies en polÝtica activa d'ocupaciˇ, programa treball i formaciˇ. TambÚ es votarÓ i farÓ lectura del Manifest del Dia del Comerš Just 2024 i la proposta de suport al Correllengua 2024.

Abans de les propostes urgents, el plenari tambÚ haurÓ de votar tres punts relacionats amb sancions de l'Órea de Benestar Animal.

Podeu consultar l'ordre del dia del Ple Municipal Ordinari de 27 de maig:

 Ordre del dia 

Publicat el 23.05.2024