Divendres, 19 de maig de 2023  -  9 h

Vols donar suport als estudiants i fomentar el treball cooperatiu? El proper divendres 19 de maig, a partir de les 09:00h del matÝ i fins la 13:00h del migdia, l'alumnat de 5Ŕ de primÓria que participa al projecte CUEME instalĚlarÓ diversos punts de venda a la Plaša Nova d'Argentona i al Carrer Gran per vendre els productes que han dissenyat i creat ells mateixos. 

Durant tot el curs 2022/2023, els i les alumnes de 5è de primària de les escoles d'Argentona, Bernat Riudemeia i de Les fonts han estat treballant en la constitució de les seves cooperatives escolars amb l'objectiu de vendre els productes que han dissenyat i creat ells mateixos, amb els diners que recaudin, una part anirà destinada a una organització benèfica que han escollit i amb la resta realitzaran una activitat lúdica. 

Han conegut què és una cooperativa i les seves característiques, han hagut de posar-se d'acord per decidir el nom, crear els seus estatuts, triar els òrgans de govern, el capital a invertir, els productes que fabricaran i a on destinaran els beneficis... i el proper 19 de maig arriba el dia decisiu.

Al llarg del matí s'instal·laran diversos punts de venda per la Plaça Nova i el Carrer Gran, on els estudiants tindran a la venda una amplia varietat de productes dissenyats i creats amb esforç i dedicació per ells mateixos. El millor de tot és què amb cada compra s'estarà ajudant indirectament a una organització benèfica, a més que s'estarà contribuint a que aquests joves emprenedors i emprenedores puguin financiar una activitat lúdica i conjunta que els permetrà aprendre i divertir-se junts. Al donar suport a les cooperatives escolars del projecte, s'està col·laborant a fomentar l'espíritu emprenedor i cooperatiu en els i les joves i a ajudar-los a desenvolupar habilitats que els hi seran útils en el futur. 

T'ho perdràs? Vine a la venda de productes el 19 de maig i descobreix els talents ocults de l'alumnat de 5è!!

Resum:

Data: 19 de maig de 2023
Hora: a partir de les 09:00h del matí
Lloc: Plaça Nova d'Argentona i Carrer Gran
Activitat: Venda de productes artesanals 

foto emrcat venda


Si encara no saps de què tracta el projecte "Cultura Emprenedora a l'Escola" CUEME, fes CLIC AQUI.

Lloc: Altre (ho explico mÚs avall)
Adreša: Plaša Nova i Carrer Gran
Hora: 9 h
Organitza: Servei de Promociˇ Econ˛mica de l'Ajuntament d'Argentona
Preu: Gratu´t
Tipus d'acte: Infantils