Ahir, dijous 27 d'abril de 2023, es va celebrar la 1ª edició de la "Fira Maresme EcoConstruïm" i va ser tot un èxit en termes de participació, assistència i organització. Durant el transcurs de la jornada hi van assistir més de 300 professionals del sector de la construcció i es van acollir un total de 28 firmes expositores del territori! 

L'esdeveniment va tenir lloc al centre de innovació tecnològica EcoHUB de Cabrera de Mar, i en aquest espai es van donar a conèixer les últimes tendències del sector de la construcció en termes de innovació i sostenibilitat, i es van presentar noves solucions i tècniques que estan canviant el futur de la construcció.

A les 09:00h es va donar la benvinguda a totes les persones assistents, i es va fer l'apertura de la jornada. Tot seguit es va donar pas als 28 expositors de la fira, tres d'ells del municipi d'Argentona; Solarfix, Vive la madera i Dbambu, i que van rebre la visita de la regidora de Promoció Econòmica, Anna Sánchez. També van iniciar-se les ponències i taules de debat, on es van realitzar més de 20 intervencions expertes al llarg del dia

Es van exposar i intercanviar coneixements sobre cap a on ha de discórrer la transformació del sector de la construcció i es van tractar temes tan importants com ara  les noves tecnologies 4.0 i les innovacions en sistemes d'industrialització, digitalització i les noves solucions en termes d'eficiència i sostenibilitat, així com les darreres tendències en materials i productes que transformaran l'ecosistema de la construcció del Maresme. 

A les 18:00h es va fer l'acte de cloenda i es va donar per finalitzada la 1ª Fira Maresme EcoConstruïm, amb una valoració de les persones participants i assistents molt positiva en tots els sentits. En breus us compartirem el video-resum de la fira.

A continuació algunes fotos de la jornada:

Networking

Ponencia

Piscina

Ponencia

Foto

 Foto

foto

Networking

Jardi vertdical

I també el programa de la jornada:

Programa

Programa

Fitxer: programa_EcoContr_008__1_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 611.41 kB

Informació publicada el 28 d'abril de 2023