Ajuntament d'Argentona

A l'Atzar, club de lectura diversa, Ús una nova activitat literÓria condu´da per la Laura Gßllego, que ens proposa lectures amb un rerefons feminista i de diversitat sexual, amb les quals reflexionar, debatre i mantenir converses.

La primera proposta es tracta de El consentiment de Vanessa Springora, obra testimonial que portÓ una gran controvŔrsia a Franša quan va ser publicada el 2020.

Sedu´da a l'edat de catorze anys per Gabriel Matzneff, cŔlebre escriptor de cinquanta, Vanessa Springora desgrana, tres dŔcades mÚs tard, el control i la manipulaciˇ que aquell home va exercir sobre ella, enamorada en cos i Ónima, i l'empremta inesborrable de la relaciˇ al llarg de la seva vida. De Matzenff, com Springora va descobrir ben aviat, eren Ómpliament conegudes les relacions depredadores i impunes amb menors de setze anys que, a mÚs, nodrien la seva obra d'escriptor amb fama d'apassionat. En aquest llibre extraordinari, Vanessa Springora explora la nociˇ ambigua del seu consentiment, alhora que posa en qŘestiˇ les derives d'una Ŕpoca que arriba fins avui i la complaenša d'un medi literari encegat pel talent i la celebritat.

Dimarts
15
novembre
2022
19h
Lloc Biblioteca Joan Fontcuberta i Gel
Hora 19 h
Durada 1 hora aprox.
Organitza Biblioteca Joan Fontcuberta i Gel
Preu Entrada lliure
Tipus d'acte Literatura