Ajuntament d'Argentona

INSCRIPCIONS Cal inscripció prèvia per a cada espectacle

WEB ESPECIAL SENSE PORTES 2021

PROGRAMA EN PDF

Secrets de Cia. Tombs Creatius D'11 a 14 h i de 17 a 20 h, a l'escola Bernat de Riudemeia 
Durada: instal·lació. Edat: +7 anys
Aforament limitat amb invitació prèvia

Espectacle coproduït pel Festival Sense Portes, estrenat a la Fira Tàrrega 2021

Secrets és un espectacle vivencial de carrer que proposa al públic de totes les edats ser protagonista de la seva pròpia història a través d'un recorregut a la recerca d'un gran secret, que només descobriran jugant i deixant-se portar per la curiositat. Artesania i tecnologia es combinen per oferir una experiència personalitzada, intensa i intransferible. La clau rau en participar, en gaudir del joc que ens proposa tot aquest recorregut misteriós ple de tresors amagats, enigmes per resoldre, preguntes per respondre i respostes per preguntar.
Ningú té una clau millor que el propi esperit curiós i juganer que s'ha de deixar anar en aquesta proposta tant insòlita com emocionant. Secrets no es pot veure, s'ha de viure.

Videoclip i més informació

La bona vida de 2princesesbarbudes A les 12 h, a la Font del Mig 
Durada: 50 minuts. Públic familiar
Aforament limitat amb invitació prèvia

Som a 8.000 anys abans de Crist. Queden molt lluny els temps en què l'home era caçador-recol·lector i uns nous costums comencen a estendre's per tot el món. Tot? No, tot no! Hi ha una petita comunitat que es resisteix al progrés del neolític i defensa la bona vida del paleolític. Després d'explicar-nos els secrets de la nit i de volar com orenetes, 2princesesbarbudes es posen dins la pell dels
primers humans per explicar-nos la seva vida i costums.
Un concert per a tota la família amb cançons pop plenes d'humor tocades amb instruments petits i de joguina. Quedareu de pedra!

Videoclip i més informació

Picnic on the Moon de Júlia Godino & Alexa Moya

>> CANVIS HORARIS i d'ubicació A CAUSA DE LA PREVISIÓ METEOROLÒGICA  Dos passis: a les 17:30 i a les 18.30 h, a La Sala
Durada: 15 minuts. Tots els públics
Aforament limitat amb invitació prèvia

Picnic on the Moon e's el tableau vivant de dos individus al sud de França passant la tarda al parc, gaudint d'un pi'cnic sota el sol amb una suau brisa que els acaricia els cabells. Què passaria si de cop i volta s'adonessin que el sol en realitat e's una bombeta i que aquella agradable brisa prové d'un ventilador?
Aquest peça de dansa explora el contrast entre la realitat aparentment perfecta i un interior desert, un espai en què la li'nia divisòria entre realitat i falsedat s'ha difuminat.

Videolclip i més informació

Normalmente o viceversa de Tercio Incluso  A les 18 h i 19.30 h, al Saló de Pedra 
Durada: 20 minuts. Edat: +6 anys
Aforament limitat amb invitació prèvia

Diuen que als objectes no cal imposar-los una història, sinó deixar que ens expliquin la seva. I és que la memòria dels objectes és més àmplia que la memòria humana. Ells han estat testimonis d'emocions, situacions i actes de persones que, tocant-los un dia, o molts, els van omplir de records. Per això busquem la intimitat en què puguem donar-los espai i –literalment– donar-los un cop de mà perquè ens expliquin la seva història, el secret que amaguen, aquella aura que dona el temps. Un temps breu com el nostre, però tan carregat com el cafè.

Videoclip i més informació

Echoes de Cia. Moveo >> Canvi horari i d'ubicació a causa de la previsió meteorològica

A les 19:30 h, a La Sala
Durada: 40 minuts. Tots els públics
Aforament limitat amb invitació prèvia

Echoes evoca de manera lúdica i irònica el desig d'individualitat i les connexions i interdependències que existeixen entre nosaltres, des d'un llenguatge propi profundament físic que mescla el teatre, la dansa i l'acrobàcia, creant una experiència col·lectiva. On neixen les nostres accions, els nostres pensaments, els nostres desitjos? Són propis o són ecos del món que ens envolta?

Videoclip i més informació

Mort de riure (MDR) de Cia. Los Galindos  A les 20.30 h, a Can Doro 
Durada: 1 hora. Edat: +12 anys
Aforament limitat amb invitació prèvia

Tres pallassos s'enfronten a un gir inesperat. Què ha passat? Què faran? La justi'cia els farà costat, trobaran una solució o hauran de ser condemnats? Melon, Rossinyol i Mardi us necessiten per contagiar optimisme i atiar l'esperit cri'tic. Nome's us arrisqueu a morir de riure.

Videoclip i més informació

Diumenge
3
octubre
2021
Organitza Ajuntament d'Argentona
Preu Cal inscripció prèvia. Aforament limitat
Tipus d'acte Mostra, Teatre