Ajuntament d'Argentona
L'Ajuntament d'Argentona ha iniciat un procés participatiu per abordar la realitat del municipi en l'àmbit de la diversitat sexual i de gènere
banc lgtbi web argentona

L'Ajuntament d'Argentona ha iniciat un procés participatiu per abordar la realitat del municipi en l'àmbit de la diversitat sexual i de gènere. En aquesta fase inicial s'ha dissenyat un qüestionari per tal de recollir l'opinió i propostes de la ciutadania al voltant de com es viu la diversitat sexual en els diferents àmbits de la vida quotidiana. A banda, es faran sessions formatives al personal municipal, càrrecs electes i a la ciutadania en general. En una segona part d'aquest procés, s'organitzaran sessions de treball amb els serveis municipals i agents implicats per tal de dissenyar i elaborar el pla d'acció municipal sobre la diversitat sexual.

Aquest treball s'emmarca en el procés de revisió i actualització del Pla municipal d'Igualtat, Feminismes i LGTBI, una eina que ha de permetre seguir impulsant les polítiques públiques per avançar cap a una Argentona més plural, diversa, rica, justa i respectuosa. En una entrevista a Ràdio Argentona, la tècnica d'Igualtat, Nina González, s'ha referit al procés participatiu i ha explicat que "apostem per la participació ciutadana per defensar els interessos col·lectius". Pel que fa a la formació ha manifestat que "és una eina molt important per deconstruir els estereotips relacionats amb la identitat de gènere i sexual".

Entrevista a la tècnica d'Igualtat, Nina González:

Publicat el 29.04.2021