Ajuntament d'Argentona
Cicle d'entrevistes a autores feministes “Parlem de feminismes”,  amb Carme Valls, experta en endocrinologia. Autora de "dones  invisibles per a la medicina" "dones, salut i poder" entre d'altres publicacions.

Des de la Regidoria d'Igualtat, Feminismes i LGTBI continuen amb el  Cicle d'entrevistes a autores feministes “Parlem de feminismes”. En aquesta ocasió compten amb la Doctora Carme Valls, experta en endocrinologia, la qual posa en valor  la necessitat d'investigació  per tenir en compte  l'impacte que tenen les diferencies sexuals (hormonals i genètiques) i de  gènere a l'hora d'enmalaltir.

L'entrevista és podrà visualitzar al canal de l'Ajuntament a YouTube.

Amb aquest projecte volem promocionar lectures d'autor*s feministes i generar debat al voltant d'aquestes. Tanmateix volem oferir  un espai de representació pública per a les noies joves del municipi que participin com a entrevistadores de les autores, augmentant així, la seva participació i per consegüent  el seu empoderament, pel fet de que puguin participar de forma activa en la  vida del  municipi. De manera paral·lela, el projecte també pretén  atraure l'interès per la lectura  i fer visibles  diverses autores feministes.

L'entrevista la conduirà la Laia Mulà, Argentonina, Periodista i locutora de ràdio.

Dimarts
25
maig
2021
19h
Lloc Altre (ho explico més avall)
Adreça zoom
Hora 19 h
Durada de 19 a 20:00 hores
Organitza Ajuntament d'Argentona, Regidoria  de Joventut, d'Igualat, Feminismes i LGTBI
Preu gratuït
Tipus d'acte Conferència