Ajuntament d'Argentona
S'administra la vacuna Pfizer a persones grans, dependents i els seus cuidadors
comença la vacunació a Argentona

Segons ha informat el Consorci Sanitari del Maresme, ahir es van començar a posar les primeres dosis de la vacuna a persones grans i dependents d'Argentona que no viuen en residències. Es tracta de persones usuàries de centres de dia i pacients en atenció domiciliària, majors de 80 anys. També és previst que rebin la vacuna els cuidadors directes d'aquestes persones, ja siguin personal dels centres, cuidadors remunerats o cuidadors informals.

Entre els tres centres de primària del Consorci Sanitari del Maresme –Argentona, Mataró Centre i Cirera Molins– tenen previst administrar, fins demà divendres, més de 650 dosis de la vacuna de Pfizer.

Les vacunacions es fan al CAP, però els equips de primària del Consorci es desplaçaran a domicili o als centres de dia per vacunar a aquelles persones que no es puguin desplaçar. Des del CAP d'Argentona també es farà la vacunació dels usuaris dels centres de dia de la Residència Santa Berta i la Llar Santa Anna.

Els grans dependents rebran la vacuna de Pfizer, la mateixa que els residents a geriàtrics i el personal sanitari. Per tant, passats mínim 21 dies s'hauran de vacunar amb la segona dosi.

Publicat el 25.02.2021