Ajuntament d'Argentona
Va ser el passat divendres. TambÚ van comissar 5.000€ en efectiu i van detenir dues persones
plantaciˇ marihuana

El passat divendres els Mossos d'Esquadra van desmantellar una plantaciˇ de marihuana en una casa de l'Avinguda nostra senyora de Montserrat d'Argentona. Els agents van intervenir 997 plantes en fase de creixement, 5.000€ en efectiu i van detenir dues persones com a presumptes autores d'un delicte contra la salut p˙blica i defraudaciˇ de fluid elŔctric.

Aquesta actuaciˇ es va dur a terme simultÓniament amb una altra entrada i escorcoll a Matarˇ. Es tracta d'una casa del carrer d'en Passet, on van decomissar 1.525 plantes de marihuana, 1.100€ en efectiu i van realitzar quatre detencions. Entre les dues operacions, els Mossos d'Esquadra van detenir sis persones, de 20 a 58 anys. Hi van treballar agents de la comissaria de Matarˇ, el Grup Especial d'Intervenciˇ (GEI), l'└rea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i la Unitat Canina del Cos.

La investigaciˇ es va iniciar arran d'unes queixes dels ve´ns per una forta olor provinent de la casa escorcollada de Matarˇ. Aquest immoble estÓ situat a prop d'una escola i els agents de la ciutat van esbrinar que estava llogat i amb la llum punxada. La investigaciˇ va relacionar aquesta casa de Matarˇ amb la d'Argentona.

Publicat el 03.02.2021