Ajuntament d'Argentona

La biografia d'un mite. L'assassí català més famós de la història. Una biografia apassionant que es llegeix com una història d'espionatge i seducció, identitats falses, complots, atemptats frustrats, idealisme i traïció.

La vida de l'assassí català més rellevant de la història embarcarà el lector en un viatge fascinant per França, la Unió Soviètica, Mèxic i Cuba, amb la Guerra Civil espanyola, la Segona Guerra Mundial i la Guerra Freda de teló de fons, en la sanguinària persecució de Lev Davídovitx, Trotski, fins al crim final, piolet en mà. Rica en documentació, minuciosa, erudita i amb sorprenents fotografies inèdites, l'ambiciosa investigació d'Eduard Puigventós López, Ramon Mercader, l'home del piolet, és una disquisició entre l'heroïcitat i la covardia d'un personatge de mil cares i alhora el retrat captivador d'una època de grans convulsions polítiques i enfrontaments militars, on estava en joc no només la supremacia mundial, sinó també la idea mateixa del món.

L'autor Eduard Puigventós, acompanyat de l'Oriol Bassa, membre de  l'entitat Natura i el Centre d'Estudis Argentonins, ens presentaran Ramon Mercader. L'home del piolet a la Biblioteca Municipal.

piolet

Dimecres
20
abril
2016
19:30h
Lloc Biblioteca Municipal
Hora 19.30 h
Durada 1 hora aproximadament
Organitza Biblioteca Municipal - Centre d'Estudis Argentonins
Preu Entrada Lliure
Tipus d'acte Literatura, Conferència