Diumenge, 22 de maig de 2022  -  10.45 h

El Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Argentona organitza una nova edició de les rutes guiades per conèixer més a fons la riquesa natural, històrica i arquitectònica del municipi. S'han programat tres sortides entre els mesos de Maig i Juny.

La primera proposta serà el 22 de maig amb la ruta “Fets i llegendes", la segona a el 29 de maig amb "Font a font cap al Castell de Burriac", la darrera arribarà el 12 de juny  amb “Vila modernista d'estiueig". Aquestes activitats són gratuïtes però les places són limitades i cal fer inscripció prèvia.

R/01 FETS I LLEGENDES / 22 de maig / 10.45h / Museu del Càntir / Durada: 1h  i 30 min. Edat recomanada: a partir de 6 anys. Ruta màgica i divertida per descobrir les anècdotes i llegendes més curioses de la vila amb activitat infantil al final. Aquesta ruta estarà dirigida per Ona l'exploradora, que els explicarà les llegendes i fets curiosos als infants de la casa i, per finalitzar, realitzarem un taller de manualitats.

R/02 FONT A FONT CAP AL CASTELL DE BURRIAC / 29 de maig / 10.00h / Font Picant / Durada: 3h Camí cap al castell de Burriac coneix les fonts més emblemàtiques d'Argentona amb la seva història, natura i la fauna.  

R/ 03 VILA MODERNISTA D'ESTIUEIG / 30 de juny / 10.45h / Museu del Càntir / Durada: 2h aprox. Descobreix l'Argentona modernista i les maneres de viure en el temps de l'estiueig. Amb aquesta ruta veurem l'herència del modernisme a la vila d'Argentona i la manera de viure en aquella época.

Més informació i reserves: Ajuntament d'Argentona Servei Municipal de Promoció Econòmica. C. Gran, 61. Tel.  93 797 49 00  turisme@argentona.cat

rutes guiades

Lloc: Museu del CÓntir
Hora: 10.45 h
Durada: 01:30h
Organitza: SEMPRE
Preu: Gratu´t