Ajuntament d'Argentona
Ajuntament d'Argentona / Serveis / Cultura i Festes / Vull formar part del voluntariat de la Festa Major d'Argentona

Benvolguts/des,

La crisi sanitÓria en quŔ ens trobem farÓ que l'ediciˇ d'enguany de la Festa Major d'Estiu, la de Sant Domingo, alteri part de la seva programaciˇ habitual i que alguns dels actes previstos puguin veure's afectats fins al darrer moment. Des de l'Ajuntament establirem tot un seguit de mesures de seguretat per vetllar per les condicions sanitÓries de totes les persones assistents als actes.

La regidoria de Festes conjuntament amb la Comissiˇ de Festa Major, estan ultimant els detalls de la festa d'enguany, una ediciˇ molt especial que suposarÓ la recuperaciˇ d'un dels esdeveniments capitals del calendari argentonÝ, desprÚs de la suspensiˇ de l'any passat a causa de la pandŔmia.

Un dels canvis destacats serÓ el disseny d'espais permanents, que permetran un millor control dels accessos i la gestiˇ de l'aforament, que serÓ limitat. La programaciˇ de la Festa Major es distribuirÓ entre les escoles Argentona i Bernat de Riudemeia, la Font del mig i la Font Picant, el teatre La Sala, i la plaša de Vendre, que acollirÓ la Festa del CÓntir del 4 d'agost.

Cada recinte s'especialitzarÓ en certa manera en unes tipologies i categories d'activitats. AixÝ el Bernat de Riudemeia acollirÓ principalment els actes de cultura popular, amb la participaciˇ dels Diables o els Geganters; la Font Picant oferirÓ a la tarda propostes familiars, tallers i jocs; la Font del Mig serÓ l'espai per a les activitats de petit format i mÚs relaxades; o l'escola Argentona, que esdevindrÓ l'escenari d'alguns dels actes principals de la programaciˇ, a mÚs de Garrinada.

Davant la situaciˇ actual, s'ha descartat incloure en aquesta Festa Major cercaviles o d'altres manifestacions en obert al carrer, ni tampoc cap espectacle o activitat itinerant.

En qualsevol cas, de nou necessitarem persones colĚlaboradores com vosaltres, aquesta colĚlaboraciˇ inestimable que permetrÓ un millor funcionament i desenvolupament de la festa de tots i totes. Com ja Ús costum, us volem facilitar les coses i obrim aquest canal per poder inscriure-us a l'equip de voluntariat de la Festa Major.

IMPORTANT

Les persones que sigueu considerades d'alt risc davant la pandŔmia de la COVID-19 enguany abstingueu-vos de participar com a voluntariat, de ben segur que l'any vinent ens podreu donar un cop de mÓ.

QU╚ CAL FER

  • Formalitzar la present INSCRIPCIË, mÓxim fins al 25 de juliol.
  • En el cas dels MENORS, tambÚ caldrÓ presentar autoritzaciˇ del pare/mare o tutor.
  • La inscripciˇ implica el COMPROM═S de participaciˇ en totes les REUNIONS a les quals se us convoqui, l'ASSIST╚NCIA a tots els actes en els quals estigueu destinats, tenir CURA del material personal que se us facilitarÓ, acomplir totes les tasques encomanades, aixÝ com seguir totes les indicacions que els responsables de l'organitzaciˇ us vagin donant.

FUNCIONAMENT

  • En el moment de formalitzar la inscripciˇ, ens haureu d'indicar a quins actes voleu assistir,  vetllarem perquŔ se us assignin actes solĚlicitats. Cal tenir en compte, per˛, que caldrÓ cobrir tots els actes de la festa major; i per motius d'organitzaciˇ, les vostres demandes podran ser redirigides a altres actes que siguin necessÓries.
  • La distribuciˇ de feines es comunicarÓ el dia de la REUNIË DE VOLUNTARIAT, a la que us convoquem divendres 30 de juliol a les 20.00 h a l'Espai de la Festa Major (Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel). 

AGRA¤MENTS ALS VOLUNTARIS

  • Els voluntaris rebran una samarreta pr˛pia de la Festa Major.

Si trobeu aquesta proposta interessant i a mÚs, us ho voleu passar bÚ i conŔixer gent, nomÚs cal que ompliu i envieu la segŘent l'enquesta:

Enquesta voluntariat