Ajuntament d'Argentona
Fins al 5 de maig es pot visitar al Museu del CÓntir una selecciˇ dels treballs presentats al certamen
Cartell ArgillÓ 2019

Un cartell inspirat en la Bauhaus de Walter Gropius serÓ el cartell anunciador de la Fira Internacional de CerÓmica - ArgillÓ Argentona que se celebrarÓ del 5 al 7 de juliol al municipi maresmenc. Aquest divendres es va donar a conŔixer el veredicte del jurat i es inaugurar tambÚ al Museu del CÓntir l'exposiciˇ amb una selecciˇ de treballs finalistes del certamen, que es podrÓ visitar a la sala d'exposicions temporals fins al 5 de maig. 

Jaume Arnau, amb el seu treball Gropius, s'ha inspirat en el moviment artÝstic fundat per l'arquitecte alemany Walter Gropius l'any 1919 i del qual aquest any se'n celebren els 100 anys. El jurat tambÚ ha atorgat dues mencions honorÝfiques als cartells Sudari, d'Enric Servera Carreras i TurÝstico, de Ruben Lucas Garcia.

A l'ediciˇ d'enguany s'hi han presentat un total de 26 cartells. El jurat qualificador d'aquesta ediciˇ ha estat format per la dissenyadora grÓfica Regina Puig Feixas, el publicista Albert Querol i el dissenyador grÓfic i guanyador del cartell de l'ediciˇ passada, Xavier Ragull Gabarrˇ.

Un cop finalitzada l'exposiciˇ el cartell guanyador quedarÓ exposat, permanentment, a l'espai que te habilitat el Museu en el vestÝbul d'entrada, junt amb els cartells guanyadors d'edicions anteriors.

Horari d'obertura Museu del CÓntir
  • Dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h
  • Dissabtes d'11 h a 14 h  i de 17 h a 20 h
  • Diumenges i festius d'11 h  a 14 h

ArgillÓ Argentona
Publicat el 15.04.2019