Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

SEMPRE
Notícies
Ajuts a empreses i nous emprenedors
S'obre la convocatòria 2018 per a la concessió de subvencions a les empreses i nous emprenedors mitjançant el programa "Argentona impuls".

La regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Argentona, mitjançant el programa "Argentona impuls" per al foment de l'ocupació i de suport al teixit empresarial d'Argentona, ha activat una bossa de subvencions per valor de 34.000 euros per afavorir la contractació i l'inici de nova activitat amb l'objectiu de contribuir a la reactivació econòmica del teixit empresarial i a reduir la taxa d'atur del municipi d'Argentona.

El programa incorpora dues línies de subvencions:


LÍNIA A:  SUBVENCIONS PER AL FOMENT DE L'OCUPACIÓ
  • Subvencions destinades a empreses que contractin, entre l'1 de gener de 2018  i el 15 de novembre de 2018 per un període mínim de 6 mesos, persones aturades empadronades al municipi inscrites com a demandants d'ocupació al SOC.
Línia B: Subvencions per al foment de l'autoocupació i l'inici de nova activitat econòmica

  • Subvencions destinades a persones desocupades que iniciïn una nova activitat econòmica com a treballadors autònoms, en el període comprès entre l'1 de gener de 2018  i el 15 de novembre de 2018.
Les sol·licituds, conjuntament amb la documentació requerida en les bases reguladores, es formularan i presentaran per via telemàtica, des del Portal de Tràmits i Gestions de la seu Electrònica de l'Ajuntament d'Argentona (amb certificat digital)Les entitats sol·licitants hauran de presentar, juntament amb la sol·licitud, els formularis o models corresponents a la línia de subvenció concreta de la convocatòria a la qual s'opti, d'acord amb els models establerts.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el 30 de novembre de 2018

Documentació 


Informació publicada el 7 de novembre de 2018

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: