Ajuntament d'Argentona
Aquest diumenge arriba una nova ediciˇ d'aquesta tradicional cita del calendari

El proper diumenge 14 de gener, coincidint amb el cap de setmana de la Festa Major d'hivern, Argentona acollirÓ una nova ediciˇ de la Festa dels Trems Tombs, una de les cites tradicionals del calendari.

A 2/4 de 9 del matÝ s'iniciarÓ la diada en honor a Sant Antoni Abat al polÝgon Nord amb un esmorzar per als participants a aquesta festivitat. A les 11 del matÝ hi haurÓ la concentraciˇ dels aniamls i carruatges i a 3/4 de 12 del migdia es farÓ la sortida a la benedicciˇ. La concentraciˇ i la sortida es farÓ des del polÝgon Nord - a la sortida d'Argentona en direcciˇ a Granollers).

El tradicional Tres Tombs comptarÓ amb Francesc Molist com a capitÓ de Bandera, amb motiu dels seus 75 anys participant en els Tres Tombs d'Argentona. La comitiva comptarÓ com a abanderats amb Joana i Mireia Recolons i └ngel Gerphagnon.

Durant el transcurs dels Tres Tombs es rifarÓ la tradicional botifarrada.

Aquest serÓ l'itinerari previst:

  • Primer tomb: PolÝgon nord, ronda exterior, c/ St SebastiÓ de Baix, Gran, Sant JuliÓ, Anna Ravell, Anselm ClavÚ, Les Parres, Joan XXIII, Puig i Cadafalch, Gran, Plaša de Vendre, Torras i Bages i plaša de l'EsglÚsia
  • Segon tomb: Lladˇ de Baix, Bernat de Riudemeia, Barcelona, Jacint Verdaguer, Gran, Plaša de Vendre, Torras i Bages i plaša de l'EsglÚsia
  • Tercer tomb: Lladˇ de Baix, Bernat de Riudemeia, Barcelona, Jacint Verdaguer, Gran, Plaša de Vendre, Torras i Bages, plaša de l'EsglÚsia, Lladˇ de Baix, Bernat de Riudemeia, Barcelona, Jacint Verdaguer, Gran, Sant SebastiÓ de Baix, Ronda Exterior i PolÝgon Nord.
Publicat el 11.01.2018