Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Notícies
Festa dels Tres Tombs d'Argentona
La Festa dels Tres Tombs torna a Argentona
Aquest diumenge arriba una nova ediciķ d'aquesta tradicional cita del calendari

El proper diumenge 14 de gener, coincidint amb el cap de setmana de la Festa Major d'hivern, Argentona acollirā una nova ediciķ de la Festa dels Trems Tombs, una de les cites tradicionals del calendari.

A 2/4 de 9 del matí s'iniciarā la diada en honor a Sant Antoni Abat al polígon Nord amb un esmorzar per als participants a aquesta festivitat. A les 11 del matí hi haurā la concentraciķ dels aniamls i carruatges i a 3/4 de 12 del migdia es farā la sortida a la benedicciķ. La concentraciķ i la sortida es farā des del polígon Nord - a la sortida d'Argentona en direcciķ a Granollers).

El tradicional Tres Tombs comptarā amb Francesc Molist com a capitā de Bandera, amb motiu dels seus 75 anys participant en els Tres Tombs d'Argentona. La comitiva comptarā com a abanderats amb Joana i Mireia Recolons i Āngel Gerphagnon.

Durant el transcurs dels Tres Tombs es rifarā la tradicional botifarrada.

Aquest serā l'itinerari previst:

  • Primer tomb: Polígon nord, ronda exterior, c/ St Sebastiā de Baix, Gran, Sant Juliā, Anna Ravell, Anselm Clavé, Les Parres, Joan XXIII, Puig i Cadafalch, Gran, Plaįa de Vendre, Torras i Bages i plaįa de l'Església
  • Segon tomb: Lladķ de Baix, Bernat de Riudemeia, Barcelona, Jacint Verdaguer, Gran, Plaįa de Vendre, Torras i Bages i plaįa de l'Església
  • Tercer tomb: Lladķ de Baix, Bernat de Riudemeia, Barcelona, Jacint Verdaguer, Gran, Plaįa de Vendre, Torras i Bages, plaįa de l'Església, Lladķ de Baix, Bernat de Riudemeia, Barcelona, Jacint Verdaguer, Gran, Sant Sebastiā de Baix, Ronda Exterior i Polígon Nord.
Publicat el 11.01.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter