TU, CALLA. Silencis i oblits en les mem˛ries de Josefina RifÓ i la radiodifusiˇ a Catalunya

La sŔrie de 33 capÝtols es basa en les mem˛ries de Josefina RifÓ i Rierola, filla d'Eduard RifÓ i Anglada, l'empresari que mÚs va contribuir i va patir per fundar i fer viure l'Associaciˇ Nacional de Radiodifusiˇ. 

╔s un fantÓstic relat personal que explica les seves vivŔncies en un entorn social convuls que porta la famÝlia a situacions molt crÝtiques i en paralĚlel a les activitats del seu pare per muntar primer EAJ1 i desprŔs EAJ15, RÓdio Girona i RÓdio Lleida. 

En l'any en quŔ es commemora el centenari de la rÓdio, aquesta Ús una proposta d'alta qualitat dramat˙rgia que selecciona una part de les cartes que Josefina RifÓ dirigeix al seu fill, Jordi Molas, per explicar qui era Eduard RifÓ i els successos que va viure la radiodifusiˇ catalana des del punt de vista d'una de les famÝlies que mÚs ho van protagonitzar. 

Els capÝtols combinen la narraciˇ d'aspectes familiars i costumistes d'una famÝlia i d'una Ŕpoca amb elements de context i d'actualitat que ajuden a situar l'oient en una etapa apassionant i convulsa de la hist˛ria del paÝs, amb anuncis, Óudios de personatges hist˛rics, m˙sica popular... 

  • DIRECCIË, ADAPTACIË GUIË I VEU DE JOSEFINA RIF└: Dolors MartÝnez 
  • MUNTATGE I VEU D'EDUARD RIF└: Xavi Berraondo 
  • M┌SICA ORIGINAL: Pantxulo Jornet 
  • ALTRES VEUS: Ferran AudÝ, Ignasi Guasch 
  • PRODUCCIË: “Ens Veiem DemÓ” per a RÓdio Associaciˇ de Catalunya 
  • DURADA: 33 capÝtols, de 10 a 12 minuts

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800