TU, CALLA. Silencis i oblits en les memòries de Josefina Rifà i la radiodifusió a Catalunya

La sèrie de 33 capítols es basa en les memòries de Josefina Rifà i Rierola, filla d'Eduard Rifà i Anglada, l'empresari que més va contribuir i va patir per fundar i fer viure l'Associació Nacional de Radiodifusió. 

És un fantàstic relat personal que explica les seves vivències en un entorn social convuls que porta la família a situacions molt crítiques i en paral·lel a les activitats del seu pare per muntar primer EAJ1 i desprès EAJ15, Ràdio Girona i Ràdio Lleida. 

En l'any en què es commemora el centenari de la ràdio, aquesta és una proposta d'alta qualitat dramatúrgia que selecciona una part de les cartes que Josefina Rifà dirigeix al seu fill, Jordi Molas, per explicar qui era Eduard Rifà i els successos que va viure la radiodifusió catalana des del punt de vista d'una de les famílies que més ho van protagonitzar. 

Els capítols combinen la narració d'aspectes familiars i costumistes d'una família i d'una època amb elements de context i d'actualitat que ajuden a situar l'oient en una etapa apassionant i convulsa de la història del país, amb anuncis, àudios de personatges històrics, música popular... 

  • DIRECCIÓ, ADAPTACIÓ GUIÓ I VEU DE JOSEFINA RIFÀ: Dolors Martínez 
  • MUNTATGE I VEU D'EDUARD RIFÀ: Xavi Berraondo 
  • MÚSICA ORIGINAL: Pantxulo Jornet 
  • ALTRES VEUS: Ferran Audí, Ignasi Guasch 
  • PRODUCCIÓ: “Ens Veiem Demà” per a Ràdio Associació de Catalunya 
  • DURADA: 33 capítols, de 10 a 12 minuts

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800