Ajuntament d'Argentona
  • Al passat Ple municipal del 4 d'abril el nostre grup municipal va votar a favor de la moció de Tots per Argentona per, entre altres coses, aconseguir restablir l'honorabilitat dels quatre regidors encausats en el procediment penal d'Argentona Projectes SA: Xavier Collet, Pep Masó, Ferran Armengol i Miquel Mendoza, tots ells membres del govern de TxA i CiU en el moment de la querella.


    A pesar que la querella va ser el 2010, no ha estat fins ara que la sentència penal ha esdevingut ferma i, per tant, resten totalment exculpats de tota responsabilitat penal els quatre regidors i alcaldes mencionats.


    Junts per Catalunya – Argentona ens volem solidaritzar amb tots ells per aquests prop de 12 anys d'incerteses. A una querella injusta, s'hi sumava la petició d'unes penes de presó altíssimes, fet que, indubtablement, s'ha transformat en un neguit inacceptable per a ells mateixos i les seves famílies. Per sort, tot ha acabat en res, però la bona imatge i honorabilitat dels processats malauradament sol quedar afectada encara que anys després els absolguin de tots els càrrecs.


    És per aquest motiu que volem destinar el nostre escrit a la revista Cap de Creus d'aquest número per tal d'intentar fer una mica de justícia i fer saber a tothom que quatre persones van ser injustament acusades i que, a dia d'avui, ha quedat més que provada la innocència, honorabilitat i bona gestió pública de tots ells.

    Article publicat al Cap de Creus

Publicat el 05.05.2022